Kids&Us Vilassar de Mar

El nostre equip

El nostre equip

El nostre equip
El nostre equip

Preparats per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits

La nostra prioritat és trobar persones que puguin ensenyar i motivar els nens a aprendre anglès, que connectin i tinguin empatia amb els més petits. Un gran domini de l’anglès, dinamisme, professionalitat, empatia i una gran motivació per la seva feina són les característiques principals del nostre equip docent.

Tot seguit us els presentem:

  • Niels

    Niels

    Em dic Niels, tinc 26 anys i aquest és el meu sisé any com a professor de Kids&Us. Vaig néixer a Holanda, però visc a Espanya des dels 12 anys. Des de petit els meus pares em van introduir al món de la lectura en anglès, pel que vaig començar llegir llibres de Harry Potter. I va ser tanta la meva curiositat i interès per l'idioma, que em van portar a prendre classes i cursos d'anglès. Sóc el major de 4 germans i sempre que podia els ajudava amb els seus deures d'anglès; això em va preparar en certa manera per ser el professor que sóc ara, m'encanta ensenyar i ajudar als meus alumnes, amb tal que cada dia aprenguin una miqueta més d'anglès

  • Wyke

    Wyke

    "Hi! My name is Wyke. I am from a small town in the Netherlands. When I was young I always imagined myself living in an other country, so when I was 20, I went to Australia. There I learned a lot of English and nowadays I actually speak more English than Dutch (my mothertongue). Since I love travelling I also went to live in Spain and here I had the opportunity to work for Kids and Us Manresa. This will be my fourth year already and I am very excited to start this one in Vilassar and Premia. My hobbies are making music, travelling, teaching, reading and photography. See you around! Wyke"

Compartiu-ho >